ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

1. Εισαγωγή

Οι παρακάτω είναι οι όροι πωλήσεων του ηλεκτρονικού καταστήματος με την επωνυμία Α.ΚΟΥΚΙΟΓΛΟΥ&ΣΙΑ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο WOODYLINE, τηλ.+30 2310 787025.

2. Γενικά

Η Εταιρεία μέσω του παρόντος δικτυακού της τόπου (www.woodyline.gr) δίνει την δυνατότητα στους χρήστες/επισκέπτες του να χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρονικό της κατάστημα και τις υπηρεσίες που αυτή τους προσφέρει.

Κατ’ αρχάς, ο χρήστης/επισκέπτης, πριν συνεχίσει την περιήγησή του στις ιστοσελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, καλείται να διαβάσει προσεκτικά τους κάτωθι Όρους πωλήσεων (του λοιπού «Όροι»), που διέπουν αγορές των προϊόντων μας σ’ αυτό. Προσοχή, η WOODYLINE θεωρεί ότι οι χρήστες/επισκέπτες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος, πριν από την επίσκεψή τους σ’ αυτό, έχουν διαβάσει και συμφωνούν ανεπιφύλακτα με τους παρόντες Όρους (όπως και με τους παραπάνω γενικούς Όρους Χρήσης) και ότι τους έχουν αποδεχθεί. Σε περίπτωση διαφωνίας με κάποιον από τους Όρους, καλείται ο χρήστης/επισκέπτης να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών που προσφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της WOODYLINE και να εξέλθει άμεσα από τον δικτυακό τόπο αυτό. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία και ερώτηση, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνοντας κλικ στο σχετικό σύνδεσμο «επικοινωνία».

3.Τιμές

Οι τιμές των προϊόντων που εκτίθενται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν μόνο για τα καταστήματα που αναγράφονται στο website μαs. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Επίσηs στην τιμή δε συμπεριλαμβάνονται τα στρώματα και οι τάβλεs - πάτοι των κρεβατιών.

Τέλοs, η τιμολογιακή πολιτική τηs εταιρείαs καθώs και οι μέθοδοι προώθησηs των πωλήσεών τηs, μέσω προσφορών και εκπτώσεων, καθορίζεται αποκλειστικά από την ίδια και μπορεί να τιs τροποποιεί οποτεδήποτε, χωρίs προηγούμενη ειδοποίηση.

4. Ποιότητα

Τα προϊόντα της WOODYLINE που εκτίθενται στον παρόντα δικτυακό τόπο έχουν περάσει από αυστηρούς ελέγχους της Εταιρείας. Εάν παρ’ελπίδα διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα, καλούνται ο χρήστες/επισκέπτες να επικοινωνήσουν εντώs 5 ημερών με τη WOODYLINE, η οποία θα μεριμνήσει για την άμεση επίλυσή του.

Το να αγοράζετε προϊόντα από το internet αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία από το να αγοράζετε άμεσα από καταστήματα. Να γνωρίζετε ότι:

 • Τα χρώματα που φαίνονται στην ιστοσελίδα εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες (φυσικά υλικά, διαφοροποιήσεις στη μαζική παραγωγή, συνθήκες φωτογράφησης κτλ.) - συμπεριλαμβανομένων και των ρυθμίσεων οθόνης του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας.
 • οι αναγραφόμενες διαστάσεις είναι κατά προσέγγιση και ενδέχεται να είναι ανακριβείς καποια εκατοστα.
 • ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ.

5. Τρόπος παραγγελίας

Οι τρόποι με τουs οποίουs μπορείτε να κάνετε τιs αγορέs σαs είναι οι εξήs :
 
1) Να δώσετε τηλεφωνικά την παραγγελία σαs σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα τηs περιοχήs σαs.
2) Να επισκεφτείτε το πιο κοντινό κατάστημα τηs περιοχής σαs.
3) Παραγγελία μέσω του website μαs woodyline.gr

6. Πληρωμή

1) Εφόσον κάνετε την παραγγελία σαs σε κάποιο κατάστημα πληρώνετε εκεί.

2) Με κατάθεση σε κάποιον από τουs παρακάτω τραπεζικούs λογαριασμούs.

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (NATIONAL BANK)
24744038191
IBAN: GR3801102470000024744038191

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (WINBANK)
5218022509458
ΙΒΑΝ: GR6301722180005218022509458

 

7. Μεταφορά και παράδοση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ Α ΚΟΥΚΙΟΓΛΟΥ Κ ΣΙΑ ΟΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΥΠΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ / ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΖΗΜΙΑ

(ΣΩΜΑΤΙΚΗ Η ΥΛΙΚΗ) ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΛΙΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ-ΑΓΟΡΑΣΤΗ Η ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ.
 

Αποστολή προϊόντων και έξοδα αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με πρακτορείο μεταφορών το οποίο μπορείτε να μας υποδείξετε εσείς, διαφορετικά θα ενημερωθείτε από εμάς για το όνομα του πρακτορείου, όπως την ημερομηνία και την ώρα που η παραγγελία σας θα βρίσκετε στο πρακτορείο.
Θα μπορείτε πλέον να παρακολουθήσετε και να ελέγχετε την πορεία της παραγγελίας σας από τον πράκτορα ή από το κατάστημα που κάνατε την παραγγελία.
Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον παραλήπτη. (θα ενημερωθείτε από το κατάστημα από όπου τα παραγγείλατε σχετικά με την έξτρα χρέωση που θα έχετε)

Η ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ


Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του αγοραστή.


Τα εμπορεύματα πρέπει να προεξοφλούνται πριν αποσταλούν στο πρακτορείο.

Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην εκτέλεση παραγγελιών που οφείλονται σε ανωτέρα βία, όπως σε περίπτωση συνδρομής γεγονότων.

Πολιτική της Εταιρείας είναι να μην παραδίδει δέματα σε ανήλικα άτομα που δεν έχουν γραπτή εξουσιοδότηση από τον γονέα/κηδεμόνα του.

8. Δικαίωμα υπαναχώρησης

Ο χρήστης/πελάτης μπορεί να παραλάβει το προϊόντα που παρήγγειλε χωρίς καμία δέσμευση. Σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη ή αν, παρ’όλη την προσοχή που δίνει η WOODYLINE στην ποιότητα των προϊόντων της, δε μείνει ικανοποιημένος από αυτά, μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα που θέλει. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η WOODYLINE δεσμεύεται να επιστρέψει άμεσα την αξία του επιστραφέντος προϊόντος. Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 4 παρ. 10 του ν. 2251/1994 που αφορά τις συμβάσεις εξ αποστάσεως, το ως άνω δικαίωμα υπαναχώρησης μπορεί να ασκηθεί από τον χρήστη/πελάτη με δήλωσή του προς την Εταιρεία, αναιτιολόγητα, εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος που αφορά. Από την πλευρά του, ο χρήστης/πελάτης οφείλει να επιστρέψει το εν λόγω προϊόν στην Εταιρεία, άθικτο, στην αρχική του συσκευασία, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής. Τυχόν επιστροφές γίνονται δεκτές από την Εταιρεία μόνο για προϊόντα που επιστρέφονται άθικτα, στην αρχική τους κατάσταση, μαζί με την απόδειξη λιανικής πωλήσεως ή τιμολογίου και χωρίς να έχει καταστραφεί η αρχική τους συσκευασία.

9.  Επιστροφή προϊόντων

Προσοχή, οποιαδήποτε επιστροφή πρέπει να πραγματοποιείται σε διάστημα 5 εργάσιμων ημερών από την αρχική παραλαβή του προϊόντος και ο χρήστης/πελάτης οφείλει να επιστρέψει το εν λόγω προϊόν στην αρχική του συσκευασία, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής παραγγελθέντος προϊόντος για αντικατάστασή του από τη WOODYLINE, η Εταιρεία αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής του αντικατασταθέντος προϊόντος.

10. Εγγύηση

 

Τα Παιδικά έπιπλα WOODYLINE έχουν 6 χρόνια εγγύηση όσον αφορά τη Φθορά-Θραύση.
Η εταιρία WOODYLINE επιτηρεί αυστηρά κάθε βήμα της παραγωγής. Με αυτόν τον τρόπο παράγονται εξαιρετικής ποιότητας έπιπλα τα οποία είναι πρακτικά, καλαίσθητα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Εγγύηση η οποία είναι η μεγαλύτερη του χώρου.
 
Πίσω από αυτή την εγγύηση κρύβονται τα υψηλής ποιότητας υλικά, ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, το εξειδικευμένο προσωπικό και παράλληλα η πολύχρονη πείρα μας στο χώρο.
 
Όροι ΕΓΓΥΗΣΗΣ
 • Η εγγύηση των προϊόντων WOODYLINE ισχύει για φυσιολογική χρήση των επίπλων και για το διάστημα 6 ετών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο τιμολόγιο ή στην απόδειξη αγοράς του προϊόντος.
 • Η WOODYLINE δεσμεύεται να επισκευάσει/επιδιορθώσει το προϊόν κατά την κρίση της, εφόσον κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα καλύπτεται από την εγγύηση. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει καταργηθεί η WOODYLINE θα το αντικαταστήσει/επισκευάσει με άλλο αντίστοιχης αξίας που ταιριάζει.
Σε καμία περίπτωση το χρηματικό ποσό της αγοράς σας δεν επιστρέφεται.
 • Η εγγύηση καλύπτει τους σκελετούς των επίπλων (ορθοστάτες, πλάτες, ράφια, πόρτες, μετώπες, επιφάνειες γραφείων, κρεβάτια, κουκέτες, καναπέδες, τραβέρσες, μηχανισμούς συρταριών, μεντεσέδες, εξαρτήματα συνδεσμολογίας - συναρμολόγησης).
 • Εάν πρόκειται για στρώμα ισχύουν οι όροι εγγύησης της συνεργαζόμενης παραγωγού εταιρίας.
 
Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΩΣ:
 1. Σπάσιμο ή άλλη φθορά του προϊόντος ή μέρους αυτού από ΜΗ-φυσιολογικές ενέργειες (π.χ. βίαιη ρίψη, χτύπημα, γδάρσιμο με εργαλεία ή άλλα αντικείμενα, καθώς και στιs κουκέτεs τα προστατευτικά κάγκελα δεν είναι για να κρέμονται τα παιδιά από αυτά, ενώ θα πρέπει τα προστατευτικά κάγκελα πάντα να είναι βιδωμένα στα κρεβάτια - κουκέτεs για λόγουs ασφαλείαs)
 2. Φθορά από κάψιμο ή τσιγάρο
 3. Ζημιά στο προϊόν από ατύχημα
 4. Υποχώρηση επιφάνειας ή συνδεσμολογίας από ανάρμοστη ή αδικαιολόγητη για τη χρήση του προϊόντος ενέργειας (π.χ. χοροπηδητά παιδιών στα κρεβάτια - κουκέτεs)
 5. Χρήση χημικών καθαριστικών
 6. Υποχώρηση επιφάνειας - σπάσιμο από βάρος μεγαλύτερου του επιτρεπτού
 7. Φθορά ή καταστροφή κατά την αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση από ΜΗ-εξουσιοδοτημένο προσωπικό της WOODYLINE(π.χ. μεταφορικές εταιρίες η συνεργαζόμενα καταστήματα)
 8. Η εγγύηση ισχύει όταν οι αγορές σας γίνονται από συνεργαζόμενα καταστήματα που αναγράφονται στο website της WOODYLINE. Η εγγύηση ισχύει με την επίδειξη του τιμολογίου ή της απόδειξης αγοράς.
 
Πιο Αναλυτικά:
 • 6ετή τα έπιπλα από την σειρά ECONOMY
 • 6ετή τα έπιπλα από ξύλο Οξιά - MDF - ΝΟΒΟΠΑΝ με καπλαμά δρυς – ανεγκρέ (όσον αφορά τη σταθερότητα και την αντοχή του επίπλου και της συνδεσμολογίας του)
 • 6ετή τα χρωματιστά μέρη (π.χ. λάκες χρωματιστές - όχι λευκές)
 • 4ετή μηχανισμοί συρταριών, μεντεσέδες από πορτάκια
 • 2ετή τα λουστραριστά έπιπλα (π.χ. σε δρυς καπλαμά και ανεγκρέ λόγω της φυσικότητας του ξύλου υπάρχει ενδεχόμενο κάποιας αλλοίωσης του χρώματος από φυσικά αίτια, όπως ήλιος-φως)
 
 
 

11. Εφαρμοστέο  δίκαιο

Οι παραπάνω Όροι υπόκεινται στο ελληνικό δίκαιο και ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό. Εάν κάποια διάταξη κριθεί άκυρη ή ακυρώσιμη από το αρμόδιο ελληνικό δικαστήριο, παύει να ισχύει, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ισχύ των υπολοίπων Όρων. Κάθε διαφορά που ανακύπτει από την χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ή που αφορά τους παρόντες Όρους υπόκειται στην αρμοδιότητα των καθ’ ύλη αρμόδιων δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

Εγγραφή στο newsletter

Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας