Το παιδικό στρώμα γενικά

Το παιδικό στρώμα γενικά

Το μωρό σας μεγάλωσε και ήρθε η ώρα να μετακινηθεί στο παιδικό κρεβάτι; Αναρωτιέστε τι παιδικο στρωμα να διαλέξετε για να καλύψετε τις ανάγκες του; Λέγεται ότι τα παιδιά κυρίως αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια του ύπνου γι'αυτό και η επιλογή του παιδικού στρώματος απασχολεί ιδιαίτερα τους γονείς. Φυσικά, η επιλογή ενός παιδικού στρώματος πρέπει να γίνεται με τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια, αλλά ανάμεσα σε τόσα διαφορετικά είδη στρωμάτων πώς επιλέγουμε το ιδανικότερο για εμάς και το παιδί μας;
Τα περισσότερα είδη στρωμάτων με ελατήρια ή αφρό είναι κατάλληλα για παιδιά. Παιδικά στρώματα από αφρό μνήμης προσφέρουν επίσης την ευκολία του αφαιρούμενου καλύμματος για πλύσιμο και αερισμό που είναι αρκετά πρακτικό. Από την άλλη, κάποιοι γονείς προτιμούν παιδικα στρωματα από φυσικά υλικά, όπως στρώματα με ελατήρια και γέμισμα από μαλλί ή βαμβάκι.
Τέλος, η βιομηχανία των στρωμάτων ύπνου έχει ήδη αρχίσει να εξελίσσεται σε αυτόν τον τομέα αντικαθιστώντας τα στρώματα ύπνου από κλασικό αφρό με άλλα υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Εγγραφή στο newsletter

Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας